“Защо избрах хостинг в Jump?”

Защо избрах хостинг в Jump?, ли?

На кратко: защото това ще е последния избор на хостинг, който ще се наложи да направите. Защо точно от Jump, ли? Ще се опитам да ви разкажа по-долу:

Освен, че това е ключовата фраза, за която ще се състезавам в #Markethon2021, организиран от Jump.bg, то това е и един често задаван въпрос към мен от клиенти и познати.

“Защо избрах хостинг в Jump?”

Ползвам услигите на Jump.bg, вече от няколко години и определно смея да ги препоръчам с ръка на сърцето. Не само го правя, но и печеля по малко от това, тъй като участвам и в Афилиейт програмата на Jump.bg и вече на няколко пъти получавам скромен хонорар!

Преди около 2 години, онлайн магазина ми започна да трупа достатъчно трафик, че хостинга на който се намираше, започна да издиша и скоростта на зареждане падна рязко. Беше се стигнало до там, че дори админа едвам зареждаше, а Page Speed-а светеше като червен светофар! Няма да изпадам в подробности, кой точно хостинг ползвах преди това, но в момента, в който преместих сайта на ултра-бързият, Онлайн Магазин хостинг от Jump.bg, бизнесът ми започна да увеличава оборотите си със средно по 10% на месец!

Скоростта на зареждането на сайта, отдавна не е лукс и може би за това избрах хостинг от Jump – техните сървъри поддържат LiteSpeed Web Server технологията, която кара нашите сайтове да се зареждат светкавично, което неминуемо се отразява на конверсиите в сайта.

Когато избирам хостинг, от най-важните неща след скоростта и надеждността на сървърите, то това неминуемо е обслужването на клиентите. Доволен съм, че избрах хостинг от Jump, защото при тях обслужването на клиенти е на много високо равнище и всичките ми проблеми, са били решавани в рамките на часове, по някой път и за минути!

Изборът на хостинг, често е труден и субективен процес, особено когато нямаш достатъчно опит и чуваш разнородни предложения и мнения. И все пак, сигурно се питате:

“Защо избрах хостинг в Jump?”

  • Защото предлагат най-доброто съотношение на ЦЕНА/КАЧЕСТВО
  • Защото имат LiteSpeed Web Server
  • Защото отдел Обслужване на клиенти работи отлично
  • Защото хостинг от Jump ще ви спести средства и нерви

Иронията на този пост е, че този сайт не е на хостинг от Jump, но кой знае, може и това да се случи скоро 🙂

И сега сериозно!

Въпреки, че целта на тази страница е да спечеля #Markethon2021 организиран от Jump, заставам зад всичко написано по-горе. Услугите, които предлага компанията са на световно ниво и доверявайки им се, вие спите спокойно, докато сайта ви работи за вас!

Пожелайте ми късмет в #Markethon2021 и знайте:

Избирайки хостинг от Jump, вие избирате спокойствие и сигурност за вашият сайт!