Skip to main content

Обратна връзка

Ако искате, да се свържете с мен, моля използвайте формата за контакт по-долу. Ще се постарая да отговоря на всеки при първа възможност.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

[recaptcha]

6 thoughts to “Обратна връзка”

  1. Здравей, Стефан!
    Във връзка със сайта тринога.орг
    В момента е видимо съдържанието на безредния ни “стар” сайт, плод на 5 годишна работа през пръсти:) Въпросното би било добре да се публикува в бъдещия ни сайт като архивен материал. Имам малко съдържание за лице на нов сайт-текст и снимки. В сайтовете на нова, първа, седем дни, бтв телевизии има предавания с наше участие, които би било симпатично ако се дръпнат с подходяща програма и станат видими. В Ю-тюб има материали за нас също. Имам и интересни филмчета от Желен. Добре би било ако закупим там каквото трябва пространство и собствениците на тринога. орг, нет и инфо ни прехвърлят имената, за да може да сторим линкове, които да пращат направо към сътворения от нас .орг. Сайта да има възможност да поема снимки, текст и видео. Тоест, задачи много и ми се ще, за да де ти губя времето да стане така, че аз да върша “черната” работа и ти да ме научиш как. Пиши ми, моля на посочения мейл, или скайп trinoga1. Със здраве!

  2. Здравей!
    Затрих номера ти. Очакваме те в скоро време. Хубаво би било в началото на следващия месец да сме излезли със сайт, защото тук в Желен от 8-ми започва петият ни международен събор-трябва да пуснем програма, карта с трасето за достъп и т.н. Благодаря и доскоро-хубав ден! Филип

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *